Omgeving

ouderkerkOuderkerk aan de Amstel heeft een prachtige ligging onder de rook van  Amsterdam en aan de rivier de Amstel. De omgeving leent zich dan ook perfect voor mooie fiets- en wandelroutes. Een aantal fiets- en wandelroutes vind je via deze link.

Op de boerderij

Op de boerderij zijn er ook verschillende activiteiten denkbaar. Wat dacht u ervan om een keer te ervaren hoe het is om een koe te melken? De rust ervaren midden in het weiland en dan toch nog uitzicht op de skyline van Amsterdam? Voor de kinderen (en volwassenen natuurlijk ook): een rondje meerijden op de tractor? Op de boerderij zijn ook fietsen beschikbaar.

Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel heeft een aantal bezienswaardige plekjes zoals het ‘Historisch Museum Ouder-Amstel‘ en Beth Haim (Huis des Levens) de oudste Joodse begraafplaats in Nederland (1602).
Recreatiegebied Ouderkerkerplas is op een steenworp afstand met strand, wandelroutes geschikt voor vogelliefhebbers en genoeg parkeergelegenheid.

Bed & Bubbels - de AmstelUiteraard zijn er ook voldoende eetgelegenheden te vinden in het dorp, zoals ‘’t Deurtje‘, ‘Brasserie Paardenburg‘ en ‘Loetje aan de Amstel‘.

Amsterdam

Met de stad Amsterdam op een steenworpafstand mag een dagje toerist zijn in eigen land natuurlijk niet uitblijven. Bezoek alle ‘must see’ locaties zoals de Albert Cuyp-markt, Het Rijksmuseum, Madame Tussauds, Het Anne Frank Huis of Nemo.
Of combineer je bezoek aan Bed & Bubbels Strandvliet met een concert in de Ziggodome of HMH, een film in de Pathé Arena bioscoop op de Arena Boulevard of voetbalwedstrijd om de hoek in de Amsterdam Arena.
Kijk voor meer ideeën op www.iamsterdam.com.